Bomvol OSM Open

foto

06-04-24: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugd.

Verslag van het OSM Open van zaterdag 6 april.

Al om 9:00 gingen de eerste wedstrijden van start op het OSM Open, het jeugdtoernooi dat OSM elk jaar organiseert voor meer dan 100 kinderen uit het hele land. Ook dit jaar was het toernooi volgeboekt en al snel stroomde de zaal vol.

De organisatie had te kampen met veel uitvallers, wat de nodige herplanningen noodzakelijk maakten. En ook hadden we de pech dat de bezorging twee dagen vertraging opliep, waardoor die bekers nog ergens in een groot distributiecentrum stonden. Evengoed gingen alle kinderen volop de strijd aan.

Een kwart van de kinderen speelden bij OSM Badminton. Maar meedoen betekent nog niet altijd prijzen pakken. De concurrentie was niet voor niets naar Maarssen afgereisd. Onder de winnaars wonnen deze OSMers een eerste prijs: Dakshita Goyat, Ivan Tang, Neelesh Arikati, Neeraj Arikati, Ryan Lancee, Tristan Koetsier en Yash Balkaran.

Tegen acht uur 's avonds waren de laatste finalisten gehuldigd en kon de crew van een tiental vrijwilligers die precies 12 uur eerder aan de opbouw waren begonnen, de zaal opruimen. Je moet er wat voor over hebben, maar het was daardoor wel weer een hele mooie badmintondag geworden!

Alle foto's staan in dit fotoalbum en alle uitslagen staan op toernooi.nl.

Alle deelnemers: bedankt en we zien je graag weer terug op de volgende editie van dit sportieve en gezellige toernooi op zaterdag 5 april 2025!

De toernooicommissie

De organisatie dankt de groenteboer Van de Merkt van de zaterdagmarkt in Maarssenbroek voor het leveren van gezonde snacks gedurende de toernooidag.

En ook dank aan Bart-Jan den Hollander van Chespsport die met een stand aanwezig was met kleding, schoenen, rackets en badmintongadgets.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.